Fijne feestdagen en Kerstengeltjes als cadeau

De kerstperiode is volop de periode van geschenkjes en één van onze sponsors is nogal gul.  Het juwelenmerk CO88 schenkt zo maar even 3 stijlvolle armbanden ter beschikking voor verloting.  Wat altijd leuk is zijn die stacks, waarbij  je je pols kan aankleden met verschillende stijlen van armbanden.   Zo hebben wij er op dit ogenblik een drietal te geef in zilver- en bronskleur met overeenstemmende insignia’s van ‘Love’ en bijhorende kerstengeltjes.  Wat kan Kertsmis toch gezellig zijn.   

De eerste drie die voor 31 december onze pagina ‘Liken en Sharen’ krijgen een persoonlijk exemplaar toegestuurd. 

CO88 dragen zorgt voor een gezond en liefdevol en vrolijk leven in 2017.

Over deze verloting wordt niet gecorrespondeerd.

Love

Coco

Comments are closed.