Wat is nu het verschil tussen de 2 categorieën ?

Wie kan zich inschrijven voor Schoonheidsspecialist(e) van het jaar?

We zijn in eerste instantie op zoek naar iemand met een enorme passie voor het schoonheidsvak. Je haalt voldoening uit het mooier maken van je klanten en je hartje gaat sneller kloppen van de nieuwste innovaties in de sector.

Verder vraagt het wedstrijdreglement iemand met 3 jaar ervaring en je kan natuurlijk ook je vakdiploma voorleggen.

Onder de noemer “Schoonheidsspecialiste van het jaar” zijn we op zoek naar een experte die alleen werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je eigen PR juist zit. Wat zijn jouw unieke factoren? Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Waarom werk jij met je gekozen merken maar ook: Wat kun je nog verbeteren en wat is je toekomstvisie?

Maar uiteraard moet die PR wel gesteund zijn op zaken die we kunnen meten.  In eerste instantie gebeurt dit aan de hand van de vragenlijst die je eind maart ontvangt, ben je tijdens de selectie nadien genomineerd dan word je uitgenodigd op de ‘Nominee -Day’ in september 2017.

Er wordt dus van buitenaf kritisch naar jou gekeken. Je leert je kwaliteiten en valkuilen beter inschatten en daar kan je alleen maar van leren en beter worden.  Blijf dus wel jezelf, je inschrijving moet uiteraard bij jouw persoonlijkheid en jouw manier van werken passen.

Is jouw salon het schoonheidssalon van het jaar?

In deze categorie gaan we op zoek naar het beste salon dat ook personeel tewerk stelt. Als zaakvoerder van dit type salon weet jij als geen ander hoe je je kan onderscheiden van andere instituten. We beoordelen je niet alleen op je werkmethodes, je marketing en je visie maar ook op de manier waarop jij omgaat met je medewerkers.

Ook hiervoor sturen we je in maart een specifieke vragenlijst toe, op die manier komt de jury te weten of het hele plaatje van je salon klopt. Ben je tijdens de selectie later genomineerd dan word je uitgenodigd op de ‘Nominee -Day’ in september 2017.

Voor de categorie Schoonheidssalon kan alleen de eigenaar en/of manager van het instituut zich inschrijven.   Zorg ook dat jouw medewerkers interactie hebben met jouw deelname, het is belangrijk dat zij jij ook steunen bij #sspvhj.

Wat verwachten we van beide categorieën?

Na je inschrijving verwachten we een volledig ingevulde vragenlijst. Op die basis beslissen we of je genomineerd bent en dus uitgenodigd bent op de Nominee-Day.

Op deze dag presenteer je je salon aan de jury (een presentatie is dus wel nodig!) en gaan we dieper in op je eerder ingevulde vragenlijst. Denk dus ook al eens na hoe je je presentatie zou aanpakken!

www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

www.schoonheidssalon-van-het-jaar.be

 

Comments are closed.