Biodroga is nieuwe Gold Sponsor

Met enige trots en zekere fierheid mogen we alweer één nieuwe sponsor aankondigen voor de verkiezing van uithangbord van onze sector.  Deze maal gaat het over het merk Biodroga dat gevoerd wordt door Beauty Service. Biodroga is een merk van vertrouwen en al heel lang op de Belgische markt verdeeld en het biedt een huidverbeteringsconcept met behandelingen op maat.

De exclusieve huidverzorging van Biodroga biedt innovatieve oplossingen als het gaat om huidproblemen. De huidverzorgingsproducten onderhouden, beschermen en herstellen de huid. Alle producten zijn trouwens gebaseerd op biologische, hoogwaardige ingrediënten.  De grondstoffen worden nauwkeurig door wetenschappers en dermatologen gecontroleerd, ze voeren dermatologische testen uit, doen korte- en langdurige studies. Alleen op deze manier kan men producten ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen.

www.beautyservice.com