Aesthetic Systems Solutions

Deze week mogen we met veel genoegen een nieuwe veelbelovende sponsor aankondigen, Aesthetic System Solutions ondermeer gekend van Mesoetic schreef zich zonet in als Gold Sponsor voor ons gezamenlijk initiatief   Deze firma mag zich terecht trendsettende expert noemen die de evoluties in research & development op de voet volgt.  Hun doel bestaat er in om hun klanten continu innovatieve, bijzonder resultaatgerichte behandelingen te kunnen aanbieden op maat. Hun focus ligt -al dan niet in combinatie met elkaar- op verjonging en afslanking.

Dankzij (de combinatie van) de cosmedische producten van Mesoestetic, Lumi 8 LED-lichttherapie en microneedling met de Dermaroller CE kan er vanaf heden komaf gemaakt worden met fijne lijntjes.  Vervagen diepe rimpels vervagen en striemen, pigmentatievlekken, couperose en acné(littekens). Aesthetic Solutions gaat er prat op dat ze steeds het bewijs leveren … met een foto voor en na elke behandeling!

www.aesthetic-solutions.be

Comments are closed.