De uitreikingsavond gaat door op donderdag 16 november ’17

Dit wordt niet het zoveelste bedrijfsfeestje … maar …

hèt  FEEST van de SCHOONHEIDSVERZORGING

Noteer nu al donderdag 16 november in je agenda !

Op donderdag 16 november vindt de eerste officiële verkiezing van de Schoonheidsspecialist(e) van het jaar plaats.   De inschrijvingen zijn intussen eind maart beëindigd en de vragenlijsten worden enthousiast ingevuld. De winnaars dienen in juni en september nog een vakjury en nominatie te doorgaan; om dan in november door te stoten tot de finale.

We kunnen je nu al meegeven dat de uitreiking van de Schoonheidsspecialiste van het jaar en Schoonheidssalon van het jaar Awards zal doorgaan in de Stadsfeestzaal in Antwerpen met ondermeer receptie, diner, dessert en afterparty…

Bestel vanaf juni jouw tickets aan voorkeursprijs via www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be en maak er een gezellige avond van onder vrienden, kennissen en familie.

Presentatie is in handen van gastvrouw Truus Druyts.  Zij geeft met een vleugje humor, inzicht en energie een frisse en aparte toets aan de uitreikingsavond.

Deze ganse avond wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors :

#Phyto5, #BeautyEnergy, #BeautyCodeCosmetics, #Besko, #Co88,#Cosmetyx, #FootFetiche, #GermainedeCapuccini, #Guilldor, #Kyvora,#Mineralogie, #Neoderma, #Phytocure, #Saisons,#VickyVermeirencoaching, #Webdolfijn, #AestheticSolutions,#mesoestetic, #BeautyService #Biodroga

 

Comments are closed.