Overrompeld met vragenlijsten en postzendingen

10 juni was het zover, de deadline om de vragenlijst voor Schoonheidsspecialiste/ Schoonheidssalon van het jaar binnen te sturen was dan verstreken. De afgelopen dagen liep de mailbox goed vol en puilde onze brievenbus uit van de omslagen met diploma’s, certificaten en ander marketingmateriaal.  Pareltjes van omslagen zaten erbij, tot zelfs geparfumeerde…  Omslagen of vragenlijsten die de volgende dagen (max 15 juni) nog aankomen worden zeker nog mee opgenomen… we willen niemand teleurstellen.

We weten dat jullie hier veel werk hebben ingestoken en er misschien zelfs jullie nachtrust voor hebben gelaten, maar het zal zeker de moeite lonen. Ook al was heet traject iets moeilijker dan verwacht; want velen waren toch enigszins verrast van de impact van de vragen; toch werd er niet opgegeven.  Zelfs op de camping en tijdens vakantiedagen werd er met veel vleet en ijver gewerkt om de vragenlijst verder in te vullen.

Het enthousiasme waarmee jullie er zijn ingevlogen is dan ook ongelooflijk.  Nu wordt het nog even wachten totdat de jury al jullie vragenlijsten heeft kunnen bekijken en beoordelen. En natuurlijk volgt voor een aantal genomineerden nog de voorstelling van jouw zaak in september. Dus duimen maar voor jezelf en je collega’s want wie weet word jij de Schoonheidsspecialiste van 2017.

Om jullie te belonen voor jullie inzet krijgen jullie eind juni nog een leuke zomerse verassing in jullie brievenbus. Dus nog even geduld en dan genieten van de zomer !

Het SSPVJJ-team

Comments are closed.