Reeds meer dan 220 genodigden

Het loopt behoorlijk storm in de ticketverkoop voor het Feest van de Schoonheidsverzorging of de eerste uitreiking van de awards voor Schoonheidsspecialiste / Schoonheidssalon van het jaar. De 10 finalisten zijn volop bezig zich aan het voorbereiden en slagen er uitstekend in om de lokale pers te mobiliseren voor hun finalepositie.  Met als gevolg dat het persknipsels regent over het beroep van Schoonheidsspecialisten.  En laat dat nu net hetgene zijn waar we deze wedstrijd voor opgestart hebben.

Op dit ogenblik zijn reeds meer dan 220 genodigden aanwezig in de prestigieuze Stadsfeestzaal van Antwerpen.  Niet enkel schoonheidsspecialisten, maar ook leveranciers, leerkrachten en beautygerelateerde mensen.  Het Feest van de schoonheidsverzorging gaat door op een toplocatie en wordt een event waar nu al heel wat over te doen is in de pers.  Bekijk zeker onze Facebookpagina en Instagrampagina voor de laatste stand van zaken.

Hierbij reeds een tipje van de sluier van  het programma voor de avond :

19 u 30 : Ontvangst en receptie

20 u 15  : Diner met tussendoor presentaties en animatie 

21 u 45 : Eigenlijke uitreiking awards van de twee categorieën 

22 u 15 : Partytime 

00 u 30 : Tijd om aan de volgende werkdag te denken

 

Voor wie er nog bij wil zijn, je kan nog tot 30 oktober genieten van de voorkeursprijs van 69 € per persoon (tafels van 6 personen) voor de inkomkaarten.

Om praktische, organisatorische redenen kunnen wij tot 300 genodigden aan, we raden je dus aan om niet langer te wachten als je er bij wil zijn.  Eenmaal dit aantal bereikt zullen wij genoodzaakt zijn om de verkoop van kaarten te staken.  

 

Comments are closed.