Geena Lisa presenteert de uitreiking van #sspvhj op 17 november

Geena LisaWe hadden het al eerder aangekondigd dat de uitreiking van #sspvhj weer een bijzondere avond zou worden.  We hadden al een tipje van de sluier opgelicht dat de presentatie van deze avond in handen was een zeer bijzondere BV, wel we kunnen nu wel verklappen dat niemand minder dan Geena Lisa onze gastvrouw voor de avond is.  Met haar zeer professionele présence en innemende flair zal zij ons door de avond heen loodsen naar een absolute apotheose en bekendmaking van de drie winnaars dit jaar.  Naast de twee categoriën Eenmanszaak 2019 en Schoonheidssalon 2019, mogen we dit jaar ook een award uitreiken voor de belofte van het jaar namelijk de Starter 2019.

Verder begint de avond om 18 u met een gemoedelijke ontvangst in zaal l’Apero Vino, we verwelkomen jou en jouw gasten met een uitgebreid aperitief en een variatie van tafelhapjes onder zachte noten van onze huisartiesten met pianobegeleiding.

Om 19u00 starten we in de zaal ernaast met het menu Saporito, een zuiders getint menu dat aan tafel wordt geserveerd. U kiest uit ons uitgebreid assortiment een voorgerecht, hoofdgerecht en sluit het overheerlijke diner af met een fijn dessert.  Tijdens het diner voorzien wij een assortiment van huiswijn, pils, streekbier, alcoholvrije wijn, frisdrank, koffie en thee met zoetigheden.  Tussen al dat lekkers krijg je presentaties van ondermeer Besko, Belbeauty, de kandidates van vorig jaar die hun verhaal komen doen en tussendoor een verrassingsact van een jong aanstormend zangerstalent.  Tenslotte geven we nog tientallen juwelen, uurwerken en zelf een heus professioneel koffie apparaat weg aan de aanwezigen.  Na de pauze komt het moment suprème van de avond met de eigenlijke bekendmaking.  Spannend toch!

Dessertenbuffet

Aansluitend voorzien wij een heus dessertenbuffet met een variatie van kleine dessertjes ( crème brûlée, chocolademousse, profiteroles, fruitsalade, javanaisgebakjes, tiramisu,…) en sabayon à la minute bereid door ons chef-kok.

Dus wacht niet langer, want de teller tikt ongenadig verder, en éénmaal de zaal volzet is, moet je wachten tot volgend jaar.  Kaarten kan je hier bestellen, nog tot 10 november.

Met dank aan onze sponsors en partners die deze avond financieel mogelijk maken : #AestheticSolutions,#mesoestetic#BeautyService #Biodroga#Besko, Babor, #Shortcuts #Co88,#VickyVermeirencoaching#Webdolfijn,#cosmentis, # coachbelgium, #sspvhj 

 

Comments are closed.