Hét feest van Beauty & Wellness -17 11 2018

De traditie wordt onverminderd voortgezet. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar verzamelde het kruim van de Vlaamse Beauty & Wellness Sector op zaterdag 17 november aan de Boomsesteenweg in Schelle in de riante feestzalen van San Marco Village. Nagenoeg 150 deelnemers genoten er, na de spannende strijd die eraan voorafging, van een onvergetelijke avond rond de uitreiking van de fel begeerde eretitel van ‘Schoonheidsspecialiste en Schoonheidssalon en Starter van het jaar 2019’.

Schoonheid staat centraal

Initiatiefnemer Ronny Van Cutsem, zaakvoerder van het PR- en Communicatiebureau Sonar Media vergastte de aanwezigen op een onvergetelijke feestavond boordevol culinaire verwennerij, verrassende acts en stijlvolle presentaties. Op haar eigen schitterende wijze praatte Gina Lisa de opeenvolgende acts aan elkaar, terwijl de talentvolle zangeres Kim De Jonghe voor de nodige ambiance zorgde. Ook dit jaar werd heel de avond omkaderd door de aanwezigheid van partners, merken en prominenten uit de schoonheidsbranche. Opgemerkt was ongetwijfeld de ruime delegatie van het Besko-team – de Beroepsvereniging van Schoonheidsspecialisten  – die, aangevoerd door voorzitter John Boeckx, aan de eretafels had plaatsgenomen. Na een jaar van selectie van genomineerden, opvolging en beoordeling door een vakjury vormde de plechtige prijsuitreiking ongetwijfeld de kroon op het werk voor de winnaars van deze unieke wedstrijdformule.

 

Veel opkomend talent

Met de toevoeging van een nieuwe categorie ‘Starters’ viel de klemtoon bij het wedstrijdgebeuren op een opvallende aanwezigheid van jong, opkomend talent. Nina Dewael (Bella Nina) uit Sint-Niklaas, Rani Wijnant (Esthetiek Rani) uit Lennik en Elise Vandersmissen (Younique) uit Wechelderzande gaven de aanwezigen een doortastende inkijk in hun activiteit en de beleving van het wedstrijdgebeuren. Voor de categorie ‘Schoonheidsspecialiste – eenmanszaak’ tekenden Wanda Van Oeffelen (Allure Skincare) uit Wuustwezel, Katrien Sterckx (Skin Esthetiek) uit Tervuren en Claudia Nuyts (Beauty Zen House) uit Sint-Job-in-’t Goor present. De competitie voor de titel van ‘Schoonheidssalon van het jaar – met personeel’ speelde zich af tussen Peggy Lemmens (Harmony Concept) uit Rillaar, Cynthia Pauwels (Schoonheidssalon Parfuma) uit Antwerpen en Ann Tielens (Instituut Ann Tielens) uit Diest .

Waardige en vaardige ambassadrices

Na een verhelderende inkijk door Stepahnie Vanlede, winnares van vorig jaar, waarbij zij schetste dat de titel voor haar een mijlpaal betekende in haar carrière en meteen, onder meer dank zij de naambekendheid die ze ermee verwierf, zorgde voor een opmerkelijke omzetstijging zaten de kandidates ongeduldig op het puntje van hun stoel om kennis te nemen van het juryverdict.

Na het symbolisch tromgeroffel was het ‘moment suprème’ eindelijk aangebroken en mochten de winnaars, dankzij de talrijke sponsors, een gulle prijzenregen in ontvangst nemen. Peggy Lemmens ging, samen met haar team, naar huis met de titel van ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar – met personeel 2019’, Wanda Van Oeffelen mocht de titel van ‘(Schoonheidsspecialiste van het jaar – éénmanszaak 2019’ in ontvangst nemen en de 19-jarige Nina Dewael veroverde de titel van ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar – Starter 2019’.

Belbeauty.be

Na de eerste editie vorig jaar mochten alle aanwezigen kennismaken met de 2de uitgave van het wedstrijdmagazine Belbeauty.be. Nog dikker, met nog meer leesvoer en met interessante reportages en presentaties van nieuwe producten kon initiatiefnemer Ronny Van Cutsem eens te meer zijn gedegen kennis, zijn verbondenheid en zijn contacten met de schoonheidssector bewijzen.

Met een ’dikke proficiat’ kijken wij alvast reeds verlangend uit naar de editie van volgend jaar.

Voor meer foto’s van de uitreikingsavond, neem een kijkje op https://www.facebook.com/Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar-124031344949423/

Photos : MindsPhotography

Comments are closed.