De inschrijvingen voor 2020 zijn geopend

In enkele jaren tijd is de verkiezing van Schoonheidsspecialiste van het jaar uitgegroeid tot een vast gegeven voor onze sector. We zijn dan ook maar al te blij dat we dit jaar ook weer de nodige sponsors bij elkaar gehaald hebben om deze feestelijke awarduitreiking te kunnen en mogen organiseren.  Denk maar al even aan de gratis promtie die dit voor je zaak opbrengt. 

Net zoals vorig jaar zijn er opnieuw 3 categoriën : 

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’ dienen minimaal drie jaar een eigen schoonheidssalon te hebben en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  Onder de noemer “Schoonheidsspecialiste van het jaar” zijn we op zoek naar een experte die alleen werkt. 

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste STARTER  van het Jaar’ dienen minimaal 1 jaar een eigen schoonheidssalon te hebben en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  Onder de noemer “Schoonheidsspecialiste/ Starter van het jaar” zijn we op zoek naar een jong en bekwaam talent die alleen werkt. 

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het Jaar’ dienen minimaal drie jaar een eigen schoonheidssalon uit te baten en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  In deze categorie gaan we op zoek naar het beste salon dat ook personeel tewerk stelt.

Waarom deelnemen stel je misschien als vraag ?

  1.  je ontvangt een prijzenpakket ter waarde van 6.500 € als winnaar en een geldprijs van 250 €, de runner-ups krijgen ook behoorlijk wat prijzen toegedeeld!!
  2. de reclame die je als genomineerde krijgt tijdens de laatste maanden van het traject is onbetaalbaar.
  3. DUS waarom nog twijfelen, neem een kijkje op https://www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be/inschrijvingsformulier/ en schrijf je vandaag nog in.   Heb je vragen, mail ons, we geven je graag antwoord op al je vragen.

Comments are closed.