Winnares Peggy Lemmens van Harmony Concept over haar deelname

Peggy Lemmens – winnares van Schoonheidssalon 2019 over haar overwinning en wat dit met zich meebracht voor haar zaak.

Waarom hebben wij meegedaan aan de wedstrijd?

Er is een wildgroei aan instituten die zeer weinig kennis en know how bezitten.  En mensen zien daardoor de bomen door het bos niet meer. 

Wij hebben in ons 29 jarig bestaan van de zaak een zeer specifiek concept uitgewerkt dat door velen nog niet ontdekt was. Mensen denken dat het allemaal hetzelfde is maar dat is absoluut niet het geval. 

Een bepaalde firma wees ons erop dat we een concept en uitstraling hebben die de titel schoonheidssalon van het jaar waardig is. We schreven ons in zonder te beseffen waar we eigenlijk aan begonnen. Maar we stelden ons ook de vraag waar we ons bevonden ten verstaan van de totale schoonheidsmarkt. 

Het toch mooi zou zijn moesten we erkenning krijgen voor onze jarenlange inzet en gedrevenheid. 

Passie voor het vak tonen naar de buitenwereld.

Wat heeft ‘schoonheidssalon van het jaar’ ons als meerwaarde gebracht?

Door de vele taken die  we stap voor stap moesten vervullen, ga je uw zaak van op een afstand bekijken. Hierdoor ga je zowel op professioneel  vlak als organisatorisch vlak alles nog meer optimaliseren. Ook door de feedback van de mystery gast ga je werking van uw zaak verbeteren. 

De klanten hebben bij deze wedstrijd ook hun steentje  bijgedragen door de vele getuigenissen die  ze op de site van #sspvhj geplaatst hebben Dat zorgt voor een betere klantenbinding.

In een latere uitgave gaan we nog dieper in wat dit voor de zaak en het team uiteindelijk betekende.

Comments are closed.