De #sspvhj Salon 2020 genomineerden zijn gekend

September is traditioneel de maand waarin we bekend maken wie er genomineerd raakte in onze wedstrijd.  En ook dit jaar gaf ons dat een verfrissende lading aan zeer waardevolle kandidaten.  Alvast van harte gefeliciteerd!

Al deze kandidaten hebben een zeer grondig dossier ingezonden, rijkelijk geïllustreerd met marketing materiaal, foto’s en vragen zeer correct beantwoord.  Ook kregen zij de afgelopen zomer het bezoek van onze mystery guests over de vloer, wat toch ook voor een heel aantal punten meetelt in de jurering

We zetten ze even op een rijtje in willekeurige volgorde : 

Voor de salons waren dat:

 

Voor de salons waren de kandidaten:

 

Due Face & Body

Beauty Elle

Beautysalon Elke

Huidcoach Kathleen

 

Perle d'eau

 

De genomineerden worden nu verwacht op de nominatiedag die doorgaat in Oktober om gedurende 20 minuten hun zaak voor te stellen aan een vakjury d.m.v.  een moodboard, presentatie of filmpje.  We wensen ze alvast veel succes met de voorbereidingen en zien ze allen op 30 november in het Kasteel van Brasschaat voor de Awarduitreiking.

Comments are closed.