Uitreikingsavond 30 november – Kasteel van Brasschaat

Op zaterdag 30 november vindt de derde officiële verkiezing van de Schoonheidsspecialist(e) / Salon van het jaar plaats.   De inschrijvingen zijn intussen sinds eind maart beëindigd en de vragenlijsten werden enthousiast ingevuld. De genomineerden komen nu heel binnenkort tesamen om hun case individueel voor de jury verdedigen tijdens de nominatiedag ;om dan eind november door te stoten tot de finale.

We kunnen je nu al meegeven dat de uitreiking van de Schoonheidsspecialiste van het jaar en Schoonheidssalon  van het jaar Awards zal doorgaan in het sfeervolle en romantische Kasteel van Brasschaat met ondermeer receptie, gezellig diner, dessert;… en afterparty met house-DJ.

Bestel nu al jouw tickets aan voorkeursprijs via www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be en maak er een gezellige avond van onder vrienden, kennissen en familie. Kom je met zes personen of meer, dan bieden we de inkom aan aan 105 € per persoon, anders is deze aan 115 € per persoon.  Tafels van meer dan zes personen krijgen ook een fles gratis bubbels op het einde van de avond.

Comments are closed.