Een spannende en zeer gemotiveerde nominatiedag

16 oktober was alweer een zeer belangrijke dag voor de genomineerden van #sspvhj, de 12 kandidates uit de categorie Eenmanszaak en Salon kregen elk 20 minuten om hun zaak voor te stellen aan de vakjury.  Dat mocht aan de hand van een videoefilmpje, een powerpointpresentatie of een moodboard of gewoon jezelf zijn.  Het werd alvast een intense dag voor alle kandidaten die al heel vroeg dienden te starten.  Zenuwachtigheid, klamme handjes, emoties, tranende ogen, bij sommigen zelfs een beetje bibberen, niets ergs alvast.    De laatste kandidaat gaf ‘acte de presence’ om 16 u 30 in de namiddag.  Elk gesprek werd naar gewoonte afgesloten met een aantal meer pertinente vragen, waar men zich niet altijd had op voorzien.

In de late namiddag kwamen alle kandidaten bij elkaar en kregen zij een korte Media en Perstraning, want velen hadden vragen hoe zij de pers dienden te woord te staan de komende weken.  Deze werd gegeven door organisator Ronny Van Cutsem van het communicatiebureau Sonar Media uit Oostende. Na afloop ontving elke kandidaat een leuk geschenk, namelijk een ‘Open/gesloten bordje’ met verwijzing naar de de deelname van dit jaar.  In de goodiebag zat trouwens ook nog een stekelige cactus, de mascotte van dit jaar.  Het einde van de dag werd afgesloten met een glaasje bubbels tijdens de netwerkreceptie.

De jury was het unaniem eens : de kandidaten  van dit jaar straalden maturiteit en professionaliteit uit, wat zeer opvallend was tegenover de vorige jaren was ook de sterke gedrevenheid.

Voor sfeerbeelden nodige we je uit een kijkje te nemen op onze Facebook en Instagram pagina.

Comments are closed.