And the winner … in de categorie Schoonheidsinstituut 2020 is …

In onze zoektocht naar het Beste Schoonheidinstituut in Vlaanderen kwamen we deze keer in contact met Evy Thielens van Pur-Evy uit Kortessem. Lees hier wat onze Mystery Guest voor ons sprokkelde.

Op en top professioneel – Evy Thielens van Purevy in Kortessem

Op een bloedhete zomerdag terwijl de bladeren slap aan de bomen hangen langs de drukke steenweg waar Purevy gevestigd is, parkeer ik voor een prachtige nieuwbouw: fris, wit, strak, modern en met veel glas. Evy komt met uitgestoken hand de deur opendoen en kijkt onmiddellijk indringend en analyserend naar mijn gezicht. Ik kom vandaag voor de Face Lifting Behandeling van Babor. In de ruime, fris ingerichte ontvangstruime mag ik gaan zitten en krijg verse koffie. Er wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld en Evy maakt gebruik van het nieuwe huidanalysetoestel van Babor voor een grondige analyse van mijn huid. Er kan getest worden op verschillende criteria en ik leer dankzij dit toestel iets nieuws over mijn huid dat andere huidanalysetoestellen me nog niet verteld hebben… De resultaten van de analyse worden uitgebreid besproken en Evy stelt oprecht geïnteresseerde vragen en eindigt met: “Wat verwacht u vandaag van mij? Wat wilt u bereiken?”.

Het eigenlijke instituut bevindt zich in de kelder via een moderne trap zonder leuning maar de benedenverdieping zelf is een oase van rust, stilte, gedempt licht en perfecte plafondverlichting. Ik hoor zachte muziek en leg mijn kleren op een stoel, er is geen kleedhoek. De benedenverdieping is uitgerust met twee tafels: één behandeltafel en een wellnessbed met waterbed voor massage en lichaamsverzorgingen. De behandelingstafel is heel comfortabel en volledig instelbaar voor optimaal ligcomfort. Evy is zorgzaam, attent, warm, hartelijk en heel professioneel. Ze geeft telkens een korte uitleg bij elke stap van de heerlijke verwenbehandeling en tijdens de inwerking van het masker mag ik kiezen: koffie, een ander drankje of een hand- of voetmassage? Ik kies voor dat laatste en na de heerlijke behandeling gaan we terug naar boven en geeft ze uitgebreide feedback over de behandeling en advies over het thuisgebruik van de producten. We bespreken ook de producten die ik nu thuis gebruik en ze geeft doeltreffende tips en adviezen. Op haar toonbank staat de wedstrijd cactus en als ik haar de nominatie overhandig, krijgt ze tranen in de ogen.

Purevy

Hasseltsesteenweg 119B, 3720 Kortessem

0484 11 00 87
www.purevy.be

Comments are closed.