And the winner … in de de categorie Schoonheidssalon 2020

Klasse en deskundigheid bij Perle d’eau – Westerlo

Op wat de warmste dag van de eeuw beloofde te worden had ik een afspraak gepland bij Perle d’eau in Westerlo. Bij aankomst in het instituut kreeg ik een glas water aangeboden en werd er eerst een huidanalyse uitgevoerd door Jan. Aan de hand van een toestel kreeg ik uitleg over de conditie van mijn huid en de aandachtspunten waar ik in de toekomst rekening mee moest houden. Omdat uit het intake gesprek bleek dat ik veel op de baan ben, liet hij me ook nog eens de noodzaak zien van een goede zonnebescherming.

Nu vast stond welke behandeling er geschikt was voor mijn huid, daalden we af naar de kelder waar er zich verschillende behandelruimtes bevonden. Ik kon me installeren op een rolls royce van een behandeltafel in een cabine die rust, klasse en deskundigheid uitstraalde. Jan nam de tijd om mij het gebruik van elk product uit te leggen maar ook waarom en hoe ik het moest gebruiken. Tamara, de eigenares, kwam even checken of de gekozen behandeling afgestemd was op mijn wensen en de juiste keuze was voor mijn huid. In dit instituut waar ze met Germaine de Cappucini werken, kan je je ook tweemaal per jaar laten behandelen door een esthetische arts.

Na de reiniging van het gelaat werd er nog een epilatie van wenkbrauwen voorgesteld. Voor mij was deze gelaatsverzorging een meerwaarde naar kennis van mijn huid en hoe ik bepaalde problemen moest aanpakken. Tijdens het inwerken van het masker kreeg ik de tijd om tot rust te komen na een handmassage. Na afloop liet Jan me alleen en was alles in de cabine voorzien om me even op te smukken en terug naar boven te gaan.

Daar stond Jan me op te wachten en gaf me duidelijke info mee over de producten die ik thuis verder diende te gebruiken om een goed resultaat te behouden. Ik kreeg ook een flesje water mee voor de terugreis. Van professionalisme gesproken.

Perle d’eau

Polderstraat 41, 2260 Westerlo

014 73 69 87

www.perle-d-eau.be

Comments are closed.