10 tips voor een geslaagde #sspvhj deelname

Elk jaar krijgen we massa’s vragen omtrent de jurering en de eigenlijke inschrijving, vandaar dat we alle nuttige tips en hints verzameld hebben in een praktisch overzicht.

Hoe geef je jouw inschrijvingsdossier een overweldigende boost

  1. Twijfel je om mee te doen, doe dat vooral niet, want het brengt je een nieuw netwerk van collega’s en vriendschappen voor het leven.
  2. Zorg voor een stevig inschrijvingsdossier, want dat is nu eenmaal de basis waarop de eerste selectie wordt gemaakt.
  3. Zorg ervoor dat je inzending ook klopt met hoe je zaak ook in de praktijk is.
  4. Blijf jezelf en laat je niet overdonderen door wilde plannen van anderen. De jury controleert nu eenmaal ok of je verhaal ook steek houdt met de realiteit.
  5. Wees trots op wat je nu toe als schoonheidsspecialiste hebt bereikt. Toon jouw ambitie voor de sector en wees dus zeker niet te bescheiden.
  6. Vraag aan klanten of collega’s wat zij zo goed vinden aan jou en je zaak.
  7. Aarzel niet om complimenten van je klanten op social media te zetten, dat geeft alleen maar positieve buzz voor je zaak. En het laat onze jury ook toe om mee te lezen.
  8. Laat iemand meelezen voor je inschrijvingsdossier. In een eerste ronde maak je je teksten klaar. Aarzel niet om daarbij de hulp van een vriendin of een collega in te roepen. In een tweede ronde zorg je voor een grondige herlezing waarbij je tekst gecontroleerd wordt op spelfouten, typefouten en interpunctie.
  9. Gebruik je eigen huisstijl als leidraad. Zorg dat de vormgeving en uitstraling van je inzending correspondeert met je zaak. Zorg ook voor goed en krachtig beeldmateriaal.
  10. Geniet van het ganse proces, met andere woorden van het maken van je inzending. Het kost inderdaad wat tijd, maar het is best aangenaam om eens met een vergrootglas naar je bedrijf te kijken. Je leert er altijd uit!

We zien al uit naar jullie inschrijvingen !

BE PART OF THE GAME

Deze Award-uitreiking heeft als doel het beroep van schoonheidsspecialiste in de spotlights te zetten en het imago van het beroep naar een hoger plan te tillen.

Schrijf je GRATIS  in voor 15 april.  Deelname kan enkel gebeuren via het inschrijvingsformulier hier op de website.  Het uitgebreide dossier verwachten we tegen 15 juni.


————————-

Wij danken alle onze gewaardeerde sponsors die dit concept mogelijk maken.

Hoofdsponsor : Besko,

Diamond Sponsors : Mesoestetic, Germaine de Capucini, Celestetic

Gold Sponsors : Biodroga, Gharieni,

Silver Sponsors : Shortcuts, Cosmentis

Comments are closed.