Waar is dat feestje ?

We hebben nu allemaal wel lang genoeg in ons kot gezeten deze zomer en samen met jullie hopen we dat de uitreikingsavond van #sspvhj op 21 november kan en mag doorgaan.  Dit jaar hebben we een zeer exclusieve locatie gevonden in het Thermae Palace in Oostende.  Voldoende ruimte en frisse zeelucht zijn uiteraard belangrijk bij events tegenwoordig en dat kunnen we ook garanderen voor max. 200 personen. Andere jaren mochten we 260 genodigden ontvangen, dus dit jaar wordt het uiteraard ‘first ordered, first served’. 

Wat mag je verwachten : een uitreiking die natuurlijk aangepast is aan de op dat ogenblik geldende Corona maatregelen : ontvangst vanaf 18 u met de sponsors in de prachtige foyer, nadien aanschuiven aan rijkelijke gevulde tafels en heerlijk genieten van een driegangenmenu. Tussendoor maken alle genomineerden hun optreden op het grote podium en wordt er animatie voorzien, deze zal uiteraard ook afhangen van de op dat ogenblik geldende maatregelen.  Een netwerkavond die je nog lang zal herinneren.

Hoe bestellen ?

Zoals vorige jaren hebben we twee mogelijkheden :

Bij tafels van 5 personen (sociale bubbel) geniet je van een voorkeurstarief van 105 € pp. en krijg je bovendien een fles gratis bubbels bovenop.

Individuele kaarten kan je bestellen aan de prijs van 115 € /pp.   Maar uiteraard naar zo een feestje kom je niet alleen, probeer dus met een aantal mensen uit je bubble te komen.

Thermae Palace Classic kamerMaak er eens een weekendje Kust van !

Voor diegene die er graag een weekendje Oostende van maken hebben we trouwens een interessante prijs kunnen bedingen met het Thermae Palace.   Voor de classic kamers zonder zeezicht betaal je nu 90  ipv 102 €.  Ontbijt en citytax betaal je ter plaatse.  Bij reservatie vermeld je gewoon ‘weekendje sspvhj’

Shop till you drop

En voor de shoppers onder jullie, op zondag zijn de winkels in de shoppingstraten open!  Dus dat wordt heerlijk genieten van het ontbijt met zicht op zee in de brasserie.

 

 

 

Comments are closed.