En de winnaars voor 2021 zijn ….

Het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen was zondagavond 5 september de ideale achtergrond voor de uitreiking van de vierde #SSVPHJ Awards. Na afsluiting van de geslaagde Beauty Bizz day die dezelfde dag werd gehouden, verzamelden een 150-tal genodigden zich op het terras voor het aperitief. Het prachtige weer zorgde mee voor een gezellige en informele sfeer. De presentatie van de avond was in handen van presentatrice Amaryllis Temmerman. In zijn welkomsttoespraak legde organisator Ronny Van Cutsem van communicatie bureau Sonar Media het accent op het feit dat we nu opnieuw op een veilige manier kunnen feesten. Voorzitter van de beroepsfederatie John Boeckx vertelde op zijn beurt hoe belangrijk de wedstrijd Schoonheidsspecialiste van het jaar is voor het beroep. Hij maakte ook bekend dat Besko dit jaar 40 jaar bestaat!

In de categorie Schoonheidsspecialiste waren er 6 kandidaten :

 

 

Marie-Claire Verdon van Zense beauty lounge uit Ternat

In de categorie Schoonheidssalons die met personeel werken, bleven helaas dit jaar maar 2 kandidaten over als gevolg van de lange Covid periode.

Ellen Boyens

Ellen Boyens en team van Esthetic Scarabee uit Deurne

Secretaris van Besko, Albert Zweers, gaf uitleg over de selectieprocedure en toen was het grote moment aangebroken: in de categorie Schoonheidsspecialiste ging de prijs naar Marie-Claire Verdon van Zense Beauty Lounge uit Ternat, in de categorie Schoonheidssalons ging instituut Scarabee van Ellen Boyens uit Deurne met de eerste prijs naar huis. Ook de andere genomineerden werden in de watten gelegd met prachtige prijzen van de sponsors. Het feest duurde nog tot in de kleine uurtjes en sloot een prachtige dag af.

Comments are closed.