Winnares Marie-Claire Verdon over haar overwinning

Het winnen van #SSPVHJ 2021  heeft het mij een enorme boost gegeven in deze bijzondere tijden! Het is een prachtige herkenning voor ons vakmanschap die bij het grote publiek toch wel doorslaggevend kan zijn om gelaatsbehandelingen te boeken in mijn instituut.  Ook de prachtige prijzen die ik mocht meenemen, hebben me nieuwe contacten opgeleverd met leveranciers, collega’s en klanten. Het opent deuren en geeft een boost aan je business, dat staat vast!

 

Dankzij deze overwinning heb ik in de daarop volgende weken heel veel nieuwe klanten bij en stond mijn agenda in no-time volgeboekt tot eind januari. Ook bij mijn bestaande klanten geeft dit een boost in hun vertrouwen in mij, die super trots en blij zijn om bij de beste schoonheidsspecialiste van Vlaanderen te komen.

 

Mijn deelname aan deze wedstrijd was minstens even leerrijk in het proces naar zelfonderzoek: door een presentatie te maken voor een professionele vakjury, leer je ook werken aan je doelen en wat je naar de buitenwereld wil uitstralen. Voor mij geldt het motto: ‘deelnemen is belangrijker dan winnen, en het feit dat ik hem won geeft me nog elke dag voldoening. En kan ik met zekerheid zeggen dat het me veranderd heeft in mijn communicatie en ik durf grootser de denken in mijn toekomstperspectieven!’

 

Dream, believe, achive!

Marie-Claire Verdon

Zense Beauty Lounge – Ternat

Comments are closed.