De uitreikingsavond sspvhj 2022 komt eraan – SAVE THE DATE

De genomineerden voor de categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar zijn sinds eind januari gekend.  Je kan ze rustig nalezen hieronder.  Dus hoog tijd voor de uitreikingsavond die dit jaar doorgaat op zondagavond 24 april in Gent.

 

 

Voor onze verkiezing hebben we dit jaar het Holiday Inn Express hotel in Gent  uitgekozen.  Een zeer centrale ligging voor gans Vlaanderen.

De avond start om 18 u 00 met ontvangst en receptie, uitgebreid driegangendiner met bekendmaking van de winnaars uit de categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar.  

 

 

 

Holiday Inn Express GentVOORVERKOOP – inschrijvingen voor 10 april  

104 € BTW excl. per persoon* of 10 + 2 personen gratis.

□ Tafels van 10 personen genieten van de voorkeursprijs van 104 € BTW excl. per persoon*.  Met extra fles bubbels on TOP.  Gezelschappen onder de 10, betalen 125 € per persoon.

*Alle dranken zijn inbegrepen tot en met koffie en thee, nadien kan er gebruik gemaakt worden van de open bar aan democratische prijzen.

Dresscode : Casual Chic

Ruime privé parking is voorzien aan het hotel zelf.   We hopen alvast je te mogen begroeten tijdens het Feest van de Schoonheidsverzorging. Schrijf je dus snel in via onze site. 

Comments are closed.