Basis Inschrijving

Dit jaar gaan we op zoek naar krachtige en stijlvolle ondernemers …

… die zich sierlijk als een luipaard bewegen in hun biotoop van wellness en beauty.

 

 

 

“Het concept van Schoonheidsspecialiste van het jaar dat in 2017 voor de eerste keer werd opgestart heeft zich  intussen voldoende bewezen en het is dan ook een volwaardig evenement geworden waar bijna de hele schoonheidsbranche aanwezig is. Je merkt dat het winnen van een Award in deze b-to-b sector de professionaliteit van het vak symboliseert. Denk maar aan de maximale gratis reclame die de deelnemers tijdens de laatste maanden van hun traject krijgen als hun zaak genomineerd is. Artikels in regiobladen en kranten, lokale radio en TV, met als gevolg dat genomineerden en winnaars plots hun agenda volgeboekt zien staan gedurende vele maanden.  Tenslotte gaat elke genomineerde en winnaar naar huis met een zeer behoorlijk en fraai prijzenpakket 

Deze Award-uitreiking heeft als doel het beroep van schoonheidsspecialist in de spotlights te zetten en het imago van het beroep op te waarderen.   De uitreiking met awards zelf  zal trouwens dit jaar doorgaan 21 november in het prestigieuze Thermae Palace in Oostende. 

Belsis eerst in welke categorie u kan deelnemen : 

1. Eenmanszaak

2 .Schoonheidssalon

3. Starter

Neem nadien even de deelnamevoorwaarden hieronder door.

Schrijf u nu GRATIS onderaan deze pagina in!
We gaan een spannende tijd tegemoet voor u en uw zaak!

Uw BASISinschrijving geschiedt door invulling van uw naam, naam salon (adresgegevens), website en social media, telefoonnummer, vermelding van uw BTW-nummer en korte bedrijfssituatie (eenmanszaak etc. en hoeveel werkuren). Geef ons tevens een heel korte motivatie: waarom wordt U schoonheidsspecialiste of salon van het jaar?

Het inschrijvingsformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld.

Deelnamevoorwaarden
Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’ dienen minimaal drie jaar een eigen schoonheidssalon te hebben en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  Onder de noemer “Schoonheidsspecialiste van het jaar” zijn we op zoek naar een experte die alleen werkt. 

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste STARTER  van het Jaar’ dienen minimaal 1 jaar een eigen schoonheidssalon te hebben en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  Onder de noemer “Schoonheidsspecialiste/ Starter van het jaar” zijn we op zoek naar een jong en bekwaam talent die alleen werkt. 

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het Jaar’ dienen minimaal drie jaar een eigen schoonheidssalon uit te baten en ingeschreven te staan bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met een geldig Belgisch BTW-nummer.  In deze categorie gaan we op zoek naar het beste salon dat ook personeel tewerk stelt.

Naam zaak :

Persoonlijke naam :

GSM :

e-mail zaak :

Adres van de zaak:

Ik ga akkoord met het wedstrijdreglement

Lees hier het volledige wedstrijdreglement

 

Comments are closed.